Мања слова Већа слова РССВера Медојевић - предсједница Комисије за жалбе

Рођена у Бијелом Пољу 1982 године, гдје је завршила основну и средњу школу. Дипломирала на Правном факултету, Универзитета Црне Горе.

Свој радни ангажман започела је у Општини Бијело Поље 2006 године, у Секретаријату за инспекцијске послове и прекршајни поступак, затим у Служби Главног администартора као савјетник, а од 2010. године и као руководилац Службе главног администратора.

2013. године именована је за начелницу Управе за некретнине подручна јединица Бијело Поље, а од 2017. године до именовања за предсједницу Комисије за жалбе, радни ангажман је наставила у Министарству финансија. Поред редовних послова у Министарству финансија, обављала је и послове предсједнице Комисије за жалбе за повраћај и обештећење.

Има положен правосудни и адвокатски испит.

У периоду од 2008.године до 2011. године ангажована као експерт у Светској банци ради спровођења пројеката који су се односили на уклањање бизнис баријера на локалном и државном нивоу.

Била је одборник у Скупштини општине Бијело Поље. Члан Скупштинског одбора за статут и прописе на локалном нивоу, члан савјета Центра за културу Општине Бијело Поље, члан Дисциплинске комисије Општине Бијело Поље.

Учествовала је у радним групама и савјетима при Секретаријату за дрштвене дјелатности општине Бијело Поље, а такође је полазник великог броја семинара и обука из области права.