Manja slova Veća slova RSS
>

Odluka Vlade

Datum objave: 28.05.2019 09:35 | Autor: kzz

Ispis Štampaj stranicu


Vlada Crne Gore imenovala je 25.10.2018.godine petočlanu Komisiju za žalbe a za njenu predsjednicu postavila je Veru Medojević.

Istovremeno, Vlada je za članove ovog tijela imenovala Snežanu Radović, Tatjanu Radović - Uskoković, Enesu Rastoder i Zoricu Ćupić..

U obrazloženju predloga, ministarka javne uprave navela je da je Uprava za kadrove 18.07.2018. godine objavila javni konkurs za radna mjesta predsjednika i članova Komisije za žalbe, da je postupak provjere kandidata koji su se prijavili na predmetni konkurs sproveden putem intervjua dana 19.09.2018. godine, da je postupak provjere putem intervjua sprovela Komisija obrazovana Odlukom direktorice Uprave za kadrove, o čemu je sačinjen Zapisnik

Pa nakon sprovedenog postupka predlaže imenovanje Komisije za žalbe. Komisija za kadrovska i administrativna pitanja, kao stalno radno tijelo Vlade nadležno za pitanja predlaganja imenovanja, postavljenja i razrješenja iz nadležnosti Vlade, razmotrila je predlog ministarke javne uprave i, imajući u vidu da je sproveden postupak po javnom konkursu i da predloženi kandidati ispunjavaju zakonom propisane uslove za imenovanje, podnijela Vladi predlog rješenja o imenovanju navedene Komisije za žalbe.